Publicat el

La cadena de televisió Arte llança Type:Rider, una odissea tipogràfica


Us presentem Type:Rider, un videojoc per a dispositius mòbils per descobrir la història de les fonts tipogràfiques.  Creat per Arte - el canal de televisió francès especialitzat en continguts culturals - el joc ens proposa mitjançant una sèrie d'enigmes, un viatge a través del temps, els estils i les tècniques tipogràfiques, utilitzant un recurs gràfic molt reixit, Type:Rider, una mena de genet tipogràfic en forma del signe de puntuació dos punts «:» que cavalca sobre les fonts més famoses de tots els temps. El joc pren la forma d'un llibre interactiu, dividit en capítols que es van desbloquejant a mesura que s'avança en la història i es superen els diferents nivells. 

Els primers cinc nivells es poden provar gratuïtament a través de la pròpia web i es pot sencer al preu de 2,69€, a la botiga App Store per als dispositius iOS, i a Google Play per als dispositius Android.

El projecte Type:Rider està concebut com a una experiència transmèdia més global, i per això Arte ha creat una instal·lació multimèdia itinerant i un joc social a través de Facebook.

A continuació us presentem el vídeo promocional de Type:Rider, una odissea tipogràfica.





Via: Gráffica (14/10/2013)