Publicat el

ComiXology ofereix un nou servei de subscripcions i descomptes per col·leccions



ComiXology, una de les plataformes més importants de distribució de còmics, ofereix un nou servei de lliurament per subscripcions a sèries i també descomptes especials per la compra de col·leccions senceres.  La subscripció permet rebre automàticament en l'iPad els títols triats, sense necessitat d'un avís previ de la publicació dels nous títols que s'estaven seguint, com es feia fins ara. Això és especialment interessant perquè ara la majoria d'editorials nord-americanes de còmics llancen els títols en digital i en paper el mateix dia.  ComiXology distribueix, entre d'altres, les apps de les editorials de còmics Marvel, CD i Image.  

Quant a la política de preus, les subscripcions digitals de ComiXology comporten un canvi important, ja que les s'ofereixen al preu sencer, no van acompanyades de descomptes importants. És a dir el preu de la subscripció digital es calcula sobre la suma del preu real dels números individuals, deduint tal vegada un dòlar o poc més. Així per exemple 37 números de X-Force es vendn a 50$ i 56 dels primers números dels còmics de Marvel, a 75$. Els packs de les col·lecions en versió impresa, en canvi, s'estan oferint amb descomptes importants. Val a dir que en els seus origens l'oferta de els packs de col·leccions en paper, que habitualment es feien al voltant d'un personatge, consistia en una lleugera rebaixa del preu real.

Recordem que a principis d'any, l'editorial Marvel va llançar noves aplicacions per al seu servei de subscripcions, que permeten llegir tots els còmics que es vulguin en dispositius iPad i Android amb una quota mensual de 10 $ o 70 $ a l'any.  

Font: Gizmodo (2/7/2013)