Publicat el

Sony presenta Wonderbook, llibres de realitat augmentada



Sony ha presentat (4/6/2012) a la fira E3 de Los Angeles Wonderbook, una sèrie de llibres per realitat augmentada amb PlayStation 3 i PlayStation Move. Els Wonderbook utilitzen el comandament Move com a vareta màgica i la càmera EyeToy com a instrument que s'activa a partir del dibuix que està en un llibre imprès.

El primer d'aquests títols serà Book of Spells ('Llibre dels encanteris'), basat en les històries de JK Rowling amb Pottermore, l'univers de Harry Potter. El títol del llibre és el mateix que els joves mags aprenents de Hogwarts fan servir com a manual. Aquest llibre permetrà interactuar amb la història que s'hi explica, realitzar conjurs i derrotar enemics que surten de les pàgines (el llibre es convertirà en la biblioteca de l'escola de màgia Hogwarts i el comandament funcionarà com una vareta que permetrà executar els conjurs). Book of Spells es posarà a la venda al novembre d'aquest any.

Pottermore (com us vàrem explicar en aquest article) és el portal que està dedicat a l'univers de Harry Potter i inclou, entre altres elements, els àudios i els llibres digitals de les set novel·les de Harry Potter. A continuació us mostrem un vídeo de Sony sobre el Book of Spells.


Font: Sony Press release (4/6/2012)