Publicat el

Google Play Books, en marxa a Espanya


Google ha posat en funcionament a Espanya (14/6/2012) la seva biblioteca digital en línia, Google Play Books, que conté més de 100.000 llibres. Entre les editorials que hi ofereixen llibres podem esmentar el Grup Random House Mondadori, Grup SM, Grup RBA, Grup Edebé, Grup Planeta, Grup Santillana, Roca Editorial o Edicions 62. Els preus dels llibres oscil·len entre els 2,84 euros fins als 37,04, a més de llibres gratuïts.

Google Play Books també ha entrat en marxa el mateix dia a Alemanya. A més d'Espanya i Alemanya, el servei actualment ja funciona a Austràlia, Canadà, Itàlia, el Regne Unit i els Estats Units d'Amèrica.

Google Play és el nom que adoptà el març del 2012 l'Android Market, quan es reconvertí en centre d'entreteniment i del qual us en vàrem parlar en aquest post quan començà a oferir llibres electrònics.

Mitjançant Google Play es pot accedir a la biblioteca digital des de qualsevol lloc i des d'una gran varietat de dispositius: amb telèfons i tauletes Android (per comprar els llibres i llegir-los de forma instantània en l'aplicació corresponent), amb l'ordinador (per llegir des del navegador), i amb iPhone i iPad (a través de l'aplicació corresponent). Dins de l'estratègia d'oferir un servei que competeixi amb iTunes i Amazon, fa unes setmanes Google llançà a Espanya (i ja fa uns mesos als EUA) Google Play Pel·lícules, un servei que permet llogar pel·lícules.

A continuació us presentem un vídeo sobre com funciona Google Play Books:



Font: G+ (14/6/2012) i Googler (15/6/2012)